Pratisk info, værd at vide

 

1. Priser:

Alle priser som er oplyst på hjemmesiden er inkl. moms.

2. Antal kuverter:

Endeligt antal skal meddeles Roslev Kro senest 5 hverdage før arrangementet afholdes, det endeligt meddelte antal er bindene. Det antal der er opgivet er det antal der leveres mad til, såfremt der er køkkenpersonale, musikere elller andre der skal spise med, skal disse også medregnes i det endelige antal.

Der er et minimum antal couverter, hvilket er gældende for alle menuer. Er man mindre en minimum må man være indstillet på at skulle betale mere. Børn i alderen fra 0 – 5 år er gratis og børn i alderen 6 – 10 år er ½ pris, derover er det fuld pris

 

3. Kørsel: (min. 20 personer)

Vi bestræber os på altid at levere maden til det ønskede tidspunkt, men der kan i visse tilfælde ske ændringer i tidsplanen der gør vi enten kommer for tidligt eller lidt senere end aftalt med maden, dette kan være uforudset vejarbejde, uheld, forkert opgivet leverings adresse osv. Indenfor 5 km Kr. 200,- 10 km Kr. 300,- 15 km Kr. 400,- gældende for brofaste Øer i hele Danmark.

 

4. Afbestilling

Hvis det bliver nødvendigt at afbestille en ordre på mad ud af huset skal dette ske senest 8 hverdage før arrangementet. Såfremt det sker inden for 8 hverdage for arrangementet, kan Roslev Kro i visse tilfælde kræve min 25% af det samlede beløb på ordren dette er til dækning af forudbestilte råvarer og tabt arbejdsfortjeneste.

Hvis der afbestilles på grund af kritisk sygdom, dødsfald eller uforudsete omstændigheder, bortfalder ovenstående retningslinjer.

5. Bekræftelse:

Ønsker du at acceptere et modtaget tilbud, skal du gøre det skriftligt pr. mail, herefter vil du modtage en ordrebekræftelse. Når du har modtaget din ordrebekræftelse, kan du være 100% sikker på vi har reserveret den oplyste dato for arrangementet til dig – ikke før!  For at undgå misforståelser skal du sikre dig, at alle aftaler og ændringer mv. er noteret, på din ordrebekræftelse! 

 

6. Ændringer:

Du har mulighed for at ændre din ordre, herunder menu og antallet af kuverter, i indtil 8 dage før datoen for arrangementet. Herefter er antal og ordre bindende!

Har du modtaget en ordrebekræftelse, men ønsker at annullere din ordre, skal det ske skriftligt på mail info@roslev-kro.dk

 

7. Betaling:

Du vil modtage en faktura pr. mail efter jeres arrangement er afholdt. Der vil typisk være 3 dags betalingsfrist efter modtagelsen som bedes overholdes

8. Personale

Udover fantastisk mad kan Roslev Kro også være behjælpelige med alle former for servering, opdækning, drikkevarer og køkkenhjælp. Så ønsker du/i at holde festen et bestemt sted, kan Roslev Kro stå for det hele således i blot skal koncentere jer om at feste. Forhør om alle mulighederne ved at kontakte os enten pr mail eller pr telefon

1 kokketime koster kr. 375,- pr. time

1 tjenertime koster kr. 325,- pr.time

Man skal påregne ca.

1 tjener til ca. 15 gæster

1 kok   til ca. 20 gæster

9. Maden

Den varme mad bør ikke stå i mere end 2 timer før den spises. Mad der har stået længere end 2 timer bør enten smides ud eller genopvarmes kraftigt (kogning) i min. 30 minutter. Engangsfade i plast tåler opvarmning optil 225 grader i max. 30 min. Herefter bør den enten spises indenfor et par timer eller nedkøles straks i køleskab.

 

De kolde retter kommer anrettet på fade eller i engangsfade overtrukket med film. Husk at gøre plads i køleskabet til de retter, der eventuelt skal på køl. Kølevarer må som udgangspunkt stå i op til 2 timer på bordet. Herefter bør de smides ud.

 

Kød leveres i hele stege for at bevare den bedste kvalitet. Alt kød skal opbevares i varmekasserne indtil servering. Når kødet skæres, skal det skæres på tværs af muskelfibrene/muskeltrådene.

 

Alle kolde anretninger, eks. dressinger, salater, desserter m.m. opbevares i køle– fryseskab indtil servering.

 

Retterne kan kræve et fad til kødet, skærebræt, kniv og saucekander.

 

Retter med kød bør tages af buffeten lige så snart der ikke spises mere af det, og sættes tildækket i køleskab.

 

Saucer kan varmes op igen til en kernetemperatur på min 75 grader, samt holdes varme på en varmeplade, men bør tages væk og sættes i køleskab lige så snart der ikke spises mere af dem.