Mormors Køkken

 

 

 

Mad lavet helt for bunden, med min egen mormors opskrifter, mad der har smag og kraft og en historie at fortælle fra gammel tid 

 

 

FORRETTER – VÆLG MELLEM: 40,-

  • Klassisk tunmousse med ærter og majs, pyntet med rejer og serveret med dilddressing, små salater og hjemmebagt brød

  • Torskefad med æg, asparges og dressing, serveret med hjemmebagt brød

  • Luftig butterdejsskal med høns i asparges, pyntet med tomat og hakket persille

  • Hjemmerørt hønsesalat serveret med ananas, sprød bacon og hjemmebagt brød

 

HOVEDRETTER - VÆLG MELLEM: 110,-

  • Gammeldags braiseret oksesteg serveret med smørdampede gulerødder, glaserede perleløg  og hvide kartofler samt kraftig sauce, hjemmesyltet surt og tyttebær.

  • Svinekam stegt som vildt serveret med kraftig sauce, smørdampede gulerødder samt hvide kartofler og hjemmesyltet surt.

  • Kalvesteg stegt som vildt serveret med kraftig skysauce, hvide kartofler samt smørdampede grøntsager, hjemmesyltet surt og waldorffsalat (tillæg 10 kr. pr. Cov)

 

DESSERTER – VÆLG MELLEM: 40,-

  •  Citronfromage pyntet med fløde og frisk frugt

  • Hjemmelavet islagkage med makron og jordbærparfait, pyntet med fløde og frisk frugt

  • Frugtsalat i sukkerlage med råcreme

 
Vælg 3 retter for kun 175,-

(Min. 10 pers.)

En hyldest til alle vores bedste forældre

Bestilles dagen før inden kl 17.00 Kun ud af huset

Fredag, lørdag og søndag plus 35 pr couv