Julefrokost menuer 2018

 

 

 

Den gamle julefrokost

Marineret sild med hjemmelavet karrysalat

Æg og rejer med dildmayo

Gravad laks med hjemmelavet rævesauce

Sylte med sennep og hjemmesyltet rødbeder

Pandestegt fiskefilet med citron og hjemmelavet remoulade

Lun leverpostej med svampe og bacon

Glaseret skinke med grønlangkål

Ribbensteg med rødkål

Frisk frugt

Ris a la mande, med kirsebær sauce

(Gør gerne opmærksom ved bestilling om vi skal putte en hel mandel i)

185,-

Plus 15,- for brød og smør

 

Den nye Julefrokost

Kæmperejer i cremet svampefløde tilsmagt lime og hvidløg

Luftørret okseruller med rucola og vesterhavsost

Gratineret sej med appelsin og citron salsa, samt honningbagt fennikel

Rosmarinstegte Lamme culotter med små stegte petit kartofler

Kalvefilet med hasselnøddepesto og confiteret gulerødder

Timian sauce

Julesalat med pærer og granatæbler samt ristet mandelflager

Cheesecake med syltet skovbær

Pannacotta tilsmagt ananas og toppet med kokoscreme

245,-

Plus 20,- for brød, tapanade, aioli og pesto

Tilkøb

Røget laks med slikasparges 20,-

Tarteletter med høns og asparges 35,-

Lune frikadeller med surt 25,-

Lun mørbradbøf med løg og champignon 40,-

Julemedister med sennep og hjemmesyltet rødbeder 35,-

Hjemmelavet kartoffelsalat 20,-

Stegte andelår med svesker, æbler og rødkål 40,-

Andebryst med svesker, æbler og rødkål 45,-

Brunede kartofler 20,-

Flødebagte kartofler 20,-

Diverse små danske og udenlandske oste 45,-

Frugtsalat 45,-

 

 

Hold festen på Kroen inkl drikkevare øl, vand, vin, samt mokai og sommersby. min 20 pers 585,-

Hold festen på Kroen inkl drikkevare øl, vand, vin, samt mokai og sommersby. min 20 pers 525,-