FEST TIL UNDER EN PLOVMAND

TIL ET ARRANGEMENT ER DER AFSAT 7 TIMER.
VELKOMSTDRINK, VIN, ØL, OG SODAVAND ER INKLUDERET I PRISEN SAMMEN MED KAFFE, SØDT, OG NATMAD

Vælg selv forret, hovedret, dessert samt natmad prisen er 495,- pr couvert MIN 25 PERS

FORRETTER
- Klassisk rejecocktail
- Tarteletter med høns i asparges
- Serranoskinke med melon

- Fersk røget laks med peberrodscreme
 

 

HOVEDRETTER
Gammeldaws oksesteg med hvide kartofler og skysauce, glaseret perleløg og karotter, samt grønne bønner

Helstegt oksefilet med stegte kartofler og sauce bearnaise, samt grøntsags saute og bagte tomater

Kalvefilet stegt som vildt med hvide kartofler, vildtsauce samt waldorfsalat, asier og tyttebærkompot

 

Flæskesteg med sprød svær, hvide og brunede kartofler, skysauce, rødkål, asier og franske kartofler
 

 

DESSERTER
Romfromage med solbærcoulis
Isdessert med bærkompot
Panna Cotta med mangosauce