BUFFETER

En god løsning til selskaber i alle størrelser

MIN 30 PERS.

ØNSKER MAN ALT INKL

MOUSSERENDE SOM VELKOMSTDRINK

VIN, ØL, OG SODAVAND UNDER HELE ARRANGEMENTET (7 TIMER)

KAFFE, TE, OG SØDT SAMT 1 AVEC

VALGFRI NATMAD

VALGT MENU + 355,-

MENU 9 - BRUNCH

FERSKRØGET LAKS
2 SLAGS SILD MED KARRYSALAT
BLØDKOGTE ÆG
SCRAMBLED EGGS MED BACON OG PØLSE
FRIKADELLER MED KOLD KARTOFFELSALAT
LUN LEVERPOSTEJ
PÅLÆGSFADE
SYLTETØJ
OSTEFAD
FRUGTKURV
RUGBRØD, FRANSKBRØD, RUNDSTYKKER, OG WIENERBRØD
KAFFE, TE, MÆLK, OG JUICE

Pr. couvert 195,-

MENU 10 - LUKSUSBUFFET
 

RØGET LAKS MED ASPARGESCREME
2 SLAGS ITALIENSK SPEGEPØLSE
OLIVEN- OG TOMAT-TAPENADE
MELON MED PARMASKINKE
PATÉ
VARM SKINKE
KALVEFILET
DADLER I BACONSVØB
POMMES RISSOLLÉES
KRYDREDE PETIT KARTOFLER
CHAMPIGNON MED HVIDLØG OG PERSILLE
SALAT MED HVIDLØG OG OLIVEN
TOMATSALAT MED LØG OG FETA
STORT OSTEBRÆT MED MARINEREDE NØDDER
BRØD OG SMØR

Pr. couvert 290,-

MENU 11 - CARVERY
 

TALLERKEN MED LAKSEMOUSSE OG HVIDLØGSSTEGTE  KÆMPEREJER, HERTIL SMÅ SPÆDE SALATER, GRILLET CROUTON, BAGT TOMAT, HVIDLØGS AIOLI OG BALSAMISK GLACE

HOVEDRET

VARM OKSEFILET
VARM GLASERET BENSKINKE
VARM LAMMEKØLLE
VARM KALVEFILET
UNGHANEBRYST I LYS MILD PEBERSAUCE
FLØDEKARTOFLER
KRYDREDE PETIT KARTOFLER
SAUCE BEARNAISE

SAUCE BORDELAISE
3 X SALAT
OST
DESSERTBORD MED FORSKELLIGE KAGER

Pr. couvert 325,-

MENU 12
 

FERSKRØGET LAKS MED DILDDRESSING
LAKSEPYRAMIDE MED ASPARGES OG KRYDDERDRESSING
TARTELETTER MED HØNS I ASPARGES
LUN GLASERET BENSKINKE
LUN OKSEFILET
LUNE FRIKADELLER
LUN LEVERPOSTEJ
FLØDEKARTOFLER
KRYDREDE 
PETIT KARTOFLER
SALAT
OST
BRØD OG SMØR

Pr. couvert 200,-

MENU 13
 

RØGET LAKS MED ASPARGESCREME
VARMRØGET LAKS MED SPINAT
CHILIMARINEREDE  REJER
PATÉ
MØRBRAD A'LA CREME
LUN OKSEFILET
LUN GLASERET BENSKINKE
FLØDEKARTOFLER
KRYDREDE 
PETIT KARTOFLER
SALAT
APPELSINSALAT
OSTEBRÆT MED FORSKELLIGE OSTE OG MARINEREDE NØDDER
BRØD OG SMØR

Pr. couvert 250,-

MENU 14
 

REJER MED CITRON OG MAYONNAISE
FERSKRØGET LAKS
LAKSEPYRAMIDE MED ASPARGES
LUN OKSEFILET
LUN GLASERET BENSKINKE
LUN RIBBENSTEG
LUNE FRIKADELLER
LUN LEVERPOSTEJ
LUNE GRØNTSAGSTÆRTER
FLØDEKARTOFLER
SALAT
OST
BRØD OG SMØR

Pr. couvert 260,-

ITALIENSK INSPIRERET BUFFET
REJER MED HJEMMELAVET CITRONMAYONNAISE
KOLDRØGET LAKS MED HJEMMERØRT ASPARGESCREME
3 SLAGS ITALIENSKE PØLSER MED HJEMMELAVET TAPENADE
CHORIZO MED OLIVENOLIE OG MOZZERELLA
MELON MED PARMASKINKE
CHAMPIGNON MED HVIDLØG OG PERSILLE
TOMATSALAT MED FETA
GRØN SALAT MED PARMASAN OG OLIVEN
BERBERIE ANDEBRYST MED HONNINGMARINERED NØDDER OG ÆBLER
GLASERET BENSKINKE
KALVEFILET MED PESTO
POMMES RISSOLLÉES
FLØDEKARTOFLER
STORT OSTEBRÆT MED DANSKE OG UDENLANDSKE OSTE SAMT MARINEREDE NØDDER
BRØD OG SMØR
Pr. couvert 235,-

VORES FAVORIT