Min 20 pers, Kokke/tjenere til afvikling af maden ud af huset Kr. 300,- pr. påbegyndt time

Levering (min. 20 personer) indenfor 5 km Kr. 200,- 10 km Kr. 300,- 15 km Kr. 400,-

HOVEDRETTER

Hvidløgsmarineret svinefilet 125,-

m/ porretimbale, grøntsagssaute og flødekartofler 

Helstegt svinekam 135,-

m/ rødkål og asier samt hvide og sukkerbrunede kartofler. Hertil en flæskestegssauce  

Rosastegt kalvefilet 150,-

m/ portvinsdampede rødløg, gulerodstimbale, petit kartofler og timiansauce  

Oksetyndsteg 155,-

m/ grøntsagssaute, bønner i bacon, smørkogte kartofler og bearnaise sauce

Fyldt ribbensteg 145,-

m/ dampet grønt, bagte æbler m/ ribsgele, timian kartofler og rødvinssauce  

Kalv stegt som vildt 155,-

m/waldorfsalat, asier, tyttebær, dampet grønt, hvide kartofler og skysauce  

Timian marineret svinefilet 125,-

m/ porretimbale, grøntsagssaute og flødekartofler

Kyllingekotelet fyldt med svampefars 140,-

m/ bagte cherry tomater, grøntagssaute, pesto kartofler og estragonsauce 

Lammekølle 160,-

stegt med oregano og hvidløg, serveres m/ rustikke urter, kartofler og rosmarin samt mint gele og rødvins sauce 

Lammecoulotte marineret i rosmarin og hvidløg 165,-

serveres med saltbagte kartofler og bagte gulerødder samt portvins sauce og mynte gele

Oksemørbrad Wellington 210,-

med spinat, svampe og parmaskinke i sprød butterdej dampet grønt og pommes saute samt portvinsglace

Krog modnet svinekam stegt med ben 170,-

Med cremet pebersauce, udvalg af rodfrugter og stegte kartofler

Stegt rødtungefilet

med safransauce, kørvel og fennikelsalat samt små kartofler vendt i hørfrø

Andesteg 165,-

med æbler, svesker, brune og hvide kartofler, rødkål, ribsgelé og brun sauce  

Mørbradbøf af grissebasse 150,-

med bløde løg, hvide kartofler, ærter, asier og flødesauce  

Glaseret skinke 125,-

med flødebagte kartofler, salat og dressing  

Kalveculotte 165,-

med bønner svøbt i bacon, smørdampede gulerødder, svampeflødesauce og pommes rissolles 

Indbagt svinemørbrad 185,-

svampetimbale, små ristede kartofler og kryddersauce  

Rosastegt oksemørbrad 195,-

Med pocheret rødløg og confiteret persillerødder. Gulerodssuffle, smørristet kartofler og morkelsauce

Unghane fra Rokkedahl 165,-

Smørpocheret bryst og rilette af lår med perleløg og rosmarin. Selleri som flan og pure. Små kartofler ristet i andefedt og hønseglace med purløg

Velhængt oksefilet 185,-

Med rosmarinstegte kartofler, bagte tomater med pesto, broccolisalat med tørret tranebær samt mixed salat. Sauce bearnaise og rødvinssauce

Ved under 20 pers betales 15,- ekstra pr couvert

Ved under 10 pers betales 25,- ekstra pr couvert