Se vores Drikkevarepakker eller bestil drikkevarer efter ønske og forbrug

Kroens klassiske opdæknig og servering er med i prisen

Ved under 20 pers betales 15,- ekstra pr couvert

Ved under 10 pers betales 25,- ekstra pr couvert

HOVEDRETTER

Hvidløgsmarineret svinefilet 135,-

m/ porretimbale, grøntsagssaute og flødekartofler 

Helstegt svinekam 145,-

m/ rødkål og asier samt hvide og sukkerbrunede kartofler. Hertil en flæskestegssauce  

Rosastegt kalvefilet 160,-

m/ portvinsdampede rødløg, gulerodstimbale, petit kartofler og timiansauce  

Oksetyndsteg 165,-

m/ grøntsagssaute, bønner i bacon, smørkogte kartofler og bearnaise sauce

Fyldt ribbensteg 155,-

m/ dampet grønt, bagte æbler m/ ribsgele, timian kartofler og rødvinssauce  

Kalv stegt som vildt 165,-

m/waldorfsalat, asier, tyttebær, dampet grønt, hvide kartofler og skysauce  

Timian marineret svinefilet 135,-

m/ porretimbale, grøntsagssaute og flødekartofler

Kyllingekotelet fyldt med svampefars 150,-

m/ bagte cherry tomater, grøntagssaute, pesto kartofler og estragonsauce 

Lammekølle 170,-

stegt med oregano og hvidløg, serveres m/ rustikke urter, kartofler og rosmarin samt mint gele og rødvins sauce 

Lammecoulotte marineret i rosmarin og hvidløg 175,-

serveres med saltbagte kartofler og bagte gulerødder samt portvins sauce og mynte gele

Oksemørbrad Wellington 220,-

med spinat, svampe og parmaskinke i sprød butterdej dampet grønt og pommes saute samt portvinsglace

Krog modnet svinekam stegt med ben 180,-

Med cremet pebersauce, udvalg af rodfrugter og stegte kartofler

Stegt rødtunge 220,-

med safransauce, kørvel og fennikelsalat samt små kartofler vendt i hørfrø

Andesteg 175,-

med æbler, svesker, brune og hvide kartofler, rødkål, ribsgelé og brun sauce  

Mørbradbøf af grissebasse 160,-

med bløde løg, hvide kartofler, ærter, asier og flødesauce  

Glaseret skinke 135,-

med flødebagte kartofler, salat og dressing  

Kalveculotte 175,-

med bønner svøbt i bacon, smørdampede gulerødder, svampeflødesauce og pommes rissolles 

Indbagt svinemørbrad 195,-

svampetimbale, små ristede kartofler og kryddersauce  

Rosastegt oksemørbrad 205,-

Med pocheret rødløg og confiteret persillerødder. Gulerodssuffle, smørristet kartofler og morkelsauce

Unghane fra Rokkedahl 175,-

Smørpocheret bryst og rilette af lår med perleløg og rosmarin. Selleri som flan og pure. Små kartofler ristet i andefedt og hønseglace med purløg

Velhængt oksefilet 195,-

Med rosmarinstegte kartofler, bagte tomater med pesto, broccolisalat med tørret tranebær samt mixed salat. Sauce bearnaise og rødvinssauce