Frokost/firma ordning

Frokostordning

Frokostoplevelsen er en daglig nydelse i en travl arbejdsdag. Derfor lægger Roslev Kro vægt på gode råvarer, dygtigt håndværk og ikke mindst fantasi, variation og flair for fornyelse.

Vi har et godt køkken, med samvittighedsfulde og ambitiøse medarbejdere, der har tænkt sundhed, alsidighed og kærlighed til mad ind i Kroens Frokostordninger.
 

Friskbagt brød og sunde råvarer til din firmafrokost

Kroens brød er friskbagt. Vi sylter selv rødbeder og asier. Vi rører selv vores mayonnaise og remoulade. Alle pålægssalaterne laver vi selvfølgelig også selv fra bunden. Få leveret din firma frokost fra Roslev Kro og oplev høj kvalitet til fornuftige priser.

Vi har et stort ansvar for din frokostordning og dine medarbejderes tilfredshed. Derfor kan du være sikker på, at din frokostordning er:

  • Varieret, sundt og velsmagende

  • Kvalitetskontrolleret med høj kvalitetsstyring fra jord til bord

  • Leveret til tiden og i rigelige mængder 

Det kan du forvente:

  • Variation

  • Fleksibilitet: Du kan fx. ændre antal kuverter dagligt

  • Tilgængelighed (Vi er altid til at få fat på)

  • Du får maden leveret klar til servering

  • Til- og fravælge ekstra ydelser

  • Vi henter returservice

Hvad koster det?

Det er svært at komme med en standardpris på en frokostordning, da alle firmaer har specielle behov, ønsker og forventninger, som vi meget gerne vil imødekomme.
Men vi er ret sikre på at vi kan løse den udfordring.

Det er muligt at booke et uforpligtende møde hvor vi kan komme med lidt smagsprøver og en kort snak omkring forventninger, behov og ønsker til en gastronomisk frokostordning fra Roslev Kro

anretning af din frokostordning

Man siger, at smagen kun er den halve fornøjelse ved et godt frokost måltid, resten skal komme øjet til gode.
Når du får frokost fra kroen serveres det på porcelænsfade og derfor er vores anretninger altid en fryd for øjet

Kroens Frokost indeholder altid :

 

  • Varm ret med tilbehør af enten kartofler, ris pasta eller bulgur, både som en kreativ eller en helt traditionelt tilberedning

  • 3 slags pålæg som kan spænde over det danske, det Italienske og det franske køkken med charcuteri fade, terriner, postejer, pålægs-salater. Naturligvis med hjemmelavet tilbehør, såsom ristet løg fra egne pander, friskt rørt remoulade, kompot, tapenade og syltet tilbehør fra eget køkken

  • Grøn salat i overflod, bestående af en kombination af 4 slags af årstidens grønt, sammensat med nærende kulhydrater og kostfibre i form af bønner, linser, bulgur, speltkerner, pasta med mere, så alle er klar til at yde en god indsats resten af dagen

  • Dressing er baseret lokale mejeriprodukter

  • En kreativ og årstidsbestemt salat - for eksempel bagte rodfrugter, pasta, nudelsalat og lignende, som et godt alternativt til vegetarer

  • De oste, vi holder så meget af, og som vi serverer om fredagen, kommer både fra de danske gårde, de små mejerier eller fra lande, hvor vi har fundet en speciel delikat ost. Hertil kunne vi servere druer og radiser, men vi serverer gerne vores gode løg-marmelade, frugtkompot, oliven-tapenade, marineret oliven eller andre specialiteter, der passer til en lækker ost

  • En hyldest til det danske brød! Vi serverer hver dag 2 slags, det ene mere groft end det andet. Brød som har hævet over 20 timer og er bagt i eget køkken

  • Onsdags kage kan være chokoladekage, hjemmetrillede romkugler eller en lille fin dessert

Her er 2 ugeeksempler på hvad det kunne være

Mandag

  • Varm ret: ristet oksekød i en østerssauce med løg, bambusskud og broccoli, der er Jasminris vi drysser med koriander og saltet peanuts, Østerssauce er faktisk en sauce som bliver tilberedt på karamel, vand, salt, krydderier og østers som har ligget om snurret i engen saft og tyknet til en essens. en ret der er ret mager  

  • Skiver af svinemørbrad med en mager squash/gulerods tzatziki basseret på skyer

  • Oksespegepølse med rødbedesyltet perleløg og ærter vendt med frisk persille

  • Æg

  • Bland selv salat bestående af 4 slags samt en kreativ årsbestemt salat med tilhørende dressing

  • En hyldest til det Danske brød: ”mere groft end det andet

  •  

Tirsdag

  • Varm ret: Kål er godt, kål er sundt og derfor skal i begejstres med kåldolme maskeret med en kraftig kalvesky banket op med blød timian, vi servere her en kartoffel bagt med paprika

  • Kalkun med karrybagt rodgrønt du finder som den ene kreative på salatbaren

  • Oksesteg - mager remoulade – vores hjemmeristet løg

  • Makrel i tomat – on the side en hjemmegjort mayo

  • Bland selv salat bestående af 4 slags samt en kreativ årsbestemt salat med tilhørende dressing

  • En hyldest til det Danske brød: ”mere groft end det andet”

 

Onsdag

  • Varm ret : Af vores slagter fik vi de vildeste flasker Barolo, men vi har jo skrevet under på, at den slags dyre leverandørgaver må vi ikke tage i mod, så vi har besluttet, at disse dyre dråber skal komme Jer alle til gode i onsdagens varme ret. Du får Coq au Vin (Barolo) med hvad vi kunne få af svampe på torvet, masser af perleløg, bacon og timian. Barolo og trøffel er fantastisk, så du får en mos af kartofler parfumeret med trøffelolie

  • Dyrlægens natmad, leverpostejen er fra som det meste af vores pålæg fra Morsø Slagteri

  • Farsbrød med en tyttebærcreme du selv kan komme på, vi laver den på yoghurt – honning

  • Rejer – 3 slags bønner vendt i pesto

  • Bland selv salat bestående af 4 slags samt en kreativ årsbestemt salat med tilhørende dressing

  • En hyldest til det Danske brød: mere groft end det andet”

  • Kage/sødt: vi finder på noget lækkert

 

Torsdag

  • Varm ret: Fra det franske køkken skal vi til det italienske køkken, hvor vi har hentet inspiration til denne uges frækkert Du får helstegt filet royale a la Saltimbocca (garniture af stegt Panchetta og Salvie) serveret med tomatstuvede pasta vendt med spinat, soltørrede tomater og fennikel. Vi drysser med parmesan

  • Peberstegt okse - pebercreme

  • Kyllingerilette – vi har her kogt en glace af fond – agar agar og bum så ligner det en sylte men smager bare bedre – du får surt til her

  • Orangebagt laks

  • Bland selv salat bestående af 4 slags samt en kreativ årsbestemt salat med tilhørende dressing

  • En hyldest til det Danske brød: ”mere groft end det andet”

  •  

Fredag

  • Varm ret: Er der noget som simremad med masser af smag - fredagens varme ret lever til fulde op til dette udsagn. Vi dækker okseboven med masser af honning, mørkt øl, hvidløg, timian og rosmarin og sætter det i ovnen, når vi går hjem torsdag. Vi tilbereder en sauce af skyen og serverer smørglaserede pastinakker og en kartoffeltærte bagt med porre og ost

  • Trommestikker vi har vendt i en bbq som kun vores kok kan lave den

  • Dagens danske pålægsfad 2 slags pålæg

  • Karrysild med æg

  • De oste vi holder så meget af: serveret med det tilbehør vi syntes der egner sig hertil

  • Bland selv salat bestående af 4 slags samt en kreativ årsbestemt salat med tilhørende dressing

  • En hyldest til det Danske brød: ”mere groft end det andet”

Mandag

  • Varm ret: Uges fugleret er en Mexicanskinspireret ret bestående af lår uden ben , du får den i en sauce der er fyldt op med chili, kakao, kanel, rosiner, anis, sesam, bagte store løg og peberfrugter, on the side får du en lind polenta med masser af majs og mozzarella

  • Hamburgerryg med grønkålspesto basseret på mandelmel og rapsolie

  • Oksesteg gulerodshumus smagt til med lime og ingefær

  • Laks bagt med brødsauce af salvie og stenovnsbagt brød dertil rødbedesyltet perleløg

  • Bland selv salat bestående af 4 slags samt en kreativ årsbestemt salat med tilhørende dressing

  • En hyldest til det Danske brød: ”mere groft end det andet

 

Tirsdag

  • Varm ret: En let en af slagsen, Thai Mama laver 2 deller til dig i dag som hun ville have lavet dem til sine børn , krydret med koriand, chili , thai bbq, dertil servere hun jasminris og chiliolie on the side, på salaten finder du palmekål vendt i sur/sød chili – sesam – karrybagte mandler

  • Hønsesalat men du styrer selv det der med at komme den fedtfattige dressing på

  • Kalvesteg – grov pickles – peberrod

  • Tunmousse – dild – æg

  • Bland selv salat bestående af 4 slags samt en kreativ årsbestemt salat med tilhørende dressing

  • En hyldest til det Danske brød: ”mere groft end det andet”

 

Onsdag

  • Varm ret : Slikfransen og hans kone nede fra min kiosk har kreeret en lammeret som de insisterer på at vi skal lave til jer, lammebov trillet i lakrids og løgaske, vi sætter den i oven inden vi går hjem, vi laver crudite af fennikel, bolsejebeder, jordskokker, svinger det hele en skyen der er let trukket til en karamelliseret lækker sag

  • Saltkød med champignonssky

  • 2 slags grisepålæg med dertil hørende tilbehør

  • Kalkun med asiecreme banket op med løg, hvidløg, persille og ravigotte

  • Bland selv salat bestående af 4 slags samt en kreativ årsbestemt salat med tilhørende dressing

  • En hyldest til det Danske brød: mere groft end det andet”

  • Kage/sødt: vi finder på noget lækkert

  •  

Torsdag

  • Varm ret: Torsdag i denne uge er tilegnet det danske køkken, vi laver derfor krebinetter af den mager en af slagsen 8-10 % , der skal masser af grønt hertil, hvide pommer, babyspinat, rodgrønt vendt i palmeolie

  • Kalvesteg med bløde løg og surt vi selv har syltet

  • Æggekage med bacon og tomat

  • Skinke

  • Bland selv salat bestående af 4 slags samt en kreativ årsbestemt salat med tilhørende dressing

  • En hyldest til det Danske brød: ”mere groft end det andet”

  •  

Fredag

  • Varm ret: Ugens andet danske indslag er en rigtig klassiker vi har moderniseret den en smule, Biksemad vendt med lækkerier fra det lille køkkenapotek (ketchup, HP Sauce og Engelsk sauce) hønen kunne ikke følge med at ligge alle de æg så i får her bearnaisesauce i stedet  Det fad kokken nu kunne finde på at lave til jer som i ikke har fået i denne uge

  • Flæskesteg med rødkål kogt ind med ribs, tranebær og appelsin

  • Krabbesalat smagt til med lime, vi laver den naturligvis som lovet på den mager facon

  • De oste vi holder så meget af: serveret med det tilbehør vi syntes der egner sig hertil

  • Bland selv salat bestående af 4 slags samt en kreativ årsbestemt salat med tilhørende dressing

  • En hyldest til det Danske brød: ”mere groft end det andet” Velbekomme

Lad os levere mødeforplejningen til dine møder

Mødeforplejning kan være mange ting

  • et kaffemøde og har brug for lidt sødt, lidt grønt eller lidt salat så kan vi selvfølgelig også levere dette.

  • brug for et fad med sandwich eller kanapeer.

  • en spændende kold frokost anretning til et arbejdsmøde.  

Luksus trekant sandwich

Fyld af f.eks. røget laks, skinke og ost eller roastbeef. I er velkomne til at komme med ønsker til Jeres sandwich.

Pris 20,- 

Stor frokostbolle

Vi har flere forskellige slags og kan fylde dem med f.eks. røget laks, Italiensk salami, kylling eller roastbeef. I er ligeledes velkomne til at komme med forslag til indholdet.

Pris 40,-

Klasisk Clubsandwich

Fyld af kylling, bacon, salat og dressing

Pris 45,-

Kroens frokosttallerken - klasisk

Lækker dansk frokosttallerken med 5 traditionelle pålægstyper. I må meget gerne komme med ønsker hertil. Serveres selvfølgelig med vores hjemmebagte rugbrød og smør.

Pris 125,-

Kroens frokosttallerken - kreativ

Lækker frokosttallerken bestående af 5 spændende småretter inspireret af det sydeuropæiske køkken.

Pris 135,-

Osteanretning

3 forskellige spændende inden- og udenlandske oste serveret med behøringt tilbehør og vores hjemmebagte brød.

Pris 50,-

Har I specifikke ønsker, så ring eller skriv til os

 

​Mødeforplejning skal som udgangspunkt bestilles dagen før inden kl. 13.00, men kommer mødet på plads senere, så skriv os en mail

​​

Alle priser er inkl. moms

Kontrakt:

Af princip og til gavn for alle parter, binder vi ikke vore kunder til en fast aftale, men ønsker en retfærdig opsigelsesfrist på én måned. Ved begyndelsen på en aftale om levering af Frokost fremsendes en kontrakt på det aftalte.

Leveres i Salling, Skive og Nykøbing