Se vores Drikkevarepakker eller bestil drikkevarer efter ønske og forbrug

Kroens klassiske opdæknig og servering er med i prisen

Foretter

Alle forretter serveres med brød, smør og tapenade samt hvidløgsaioli

Hønsesalat 65,-

med frisk ananas, bacon, purløg og tomat samt brød og smør

2 stk Tarteletter 65,-

m/ høns i asparges sauce 

Carpaccio 70,-

m/ olivenolie, rucola salat, pinjekerner, rødløg og vesterhavsost

fra Thise 

Rejecocktail 85,-

m/ asparges, citron, tomat og kaviar samt skaldyrs dressing 

Fisk og skaldyrs tartelet 95,-

m/ rejer, laks og muslinger i dildcremesauce

Tunmousse 70,-

m/ rejer, asparges, citron, tomat og kaviar samt dildcremefraiche  

Fisketallerken 85,-

5 slags fisk. Pyntet pænt m/ behørigt tilbehør

Hvidvinsdampet laks 75,-

m/ citron, krebsehaler, tomat og dild samt skaldyrsdressing

Marineret kyllingefilet 65,-

med frisk ananas, sprød parmaskinke og salat hertil karrydressing 

Kroens lakse mousse 75,-

med krydderurter og rygeost samt hvidløgs stegte kæmpe rejer Serveret med sprøde salater, bagt cherrytomat, hvidløgsaioli og balsamisk glace

Koldrøget laks 70,-

m/ dampet grønne asparges og peberrodsæg

Kroens luksus fisketallerken 115,-

salat med stegt jomfruhummer, rødtungefilet med safranmayo og croutoner, let røget hellefisk med citronsauce og fennikel

Perlehønerulle 105,-

med trøffelsauce og syltede svampe

Terrine af confiteret gris 110,-

med balsamicocreme og urtesalat 

Bagt filet af torsk 105,-

med sauce nage og gulerødder

Cremet suppe af jomfruhummer 95,-

med grillede tigerrejer, cremefraiche og æbler 

Gravad laks 65,-

med rævesauce og surbrød 

Jordskokke-cremesuppe 70,-

med tørret seranoskinke og brøndkarse olie

Stegt kammuslinger 90,-

serveres i sauce hollandaise tilsmagt basilikum, semidried cherrytomater og edamamme bønner

Tappastallerken 110,-

med danske og udenlandske specialiteter, lækkert tilbehør samt brød, smør, tapanade og aioli 

Hvidløgs Ristede jomfruhmmerhaler (i skal) 115,-

Fra Læsø Med frisk oregano samt trio af tomater

Priserne er på min 20 pers

Ved under 20 pers betales 15,- ekstra pr couvert

Ved under 10 pers betales 25,- ekstra pr couvert