Min 25 pers, Kokke/tjenere til afvikling af maden ud af huset Kr. 300,- pr. påbegyndt time

Levering (min. 20 personer) indenfor 5 km Kr. 200,- 10 km Kr. 300,- 15 km Kr. 400,-

Buffet! der kommer man hinanden ved

I bestemmer helt selv tempoet, alt kommer og er klar, det eneste i skal er at skære brød og kød, så bliver det altså ikke nemmere. Vi sørger for en udførlig vejledning om hvordan i bedst anretter og opbevarer maden. Husk at vore buffetter er min 25 pers. 

Ved under 25 pers betales 25,- ekstra pr couvert

Ved under 15 pers betales 35,- ekstra pr couvert

Klassisk Frokost

195,-

 

Marinerede sild m/ karrysalat

Fiskefilet m/ remoulade

Æg og rejer

Frikadeller og kartoffelsalat

Lun leverpostej m/ bacon

Tartelet m/ høns i asparges

Mørbradbøf m/ svampecreme

Ostefad m/ diverse kiks

Hertil lyst og mørkt brød m/ smør 

Til den lille sult

225,-

 

Varmrøget laks med sauce verte

Senneps marineret kyllingebryst med peberodscreme

Helstegt svinefilet stegt med hvidløg

Barbecuestegt revelsben

Små saltbagte kartofler

Tomatsalat med feta, rødløg og oliven

Couscous salat med krydderurter

2 gode oste med oliven og druer

Chokoladebrownie med vaniljecreme 

Hertil brød, tapenade og hvidløgs aioli

Den varierede buffet

295,-

Marineret sild med karrysalat

Varmrøget laks med urtecreme

Skaldyrssalat med karse

Hvidvinsdampet torsk på fennikelsalat

Pålægsfad med 2 slags pålæg og tilbehør

Lun Leverpostej med champion og bacon

Flankesteak på sauteret rodfrugter

Pesto marineret pasta med broccoli

Bulgur salat med revet gulerod

Chokoladekage m/ mousse og bær

2 slags ost med druer, peberfrugt og syltet nødder

Lyst og mørkt brød med smør 

Den smagsfulde

335,-

 

Bagt sej med græskarkerner og havsalt samt kompot af tomat, chilli og vanille

Kold dampet laks med sauce tatar og ærteflan

Små croutons med rejemousse, dildcreme kapers

Rosa stegt kalveculotte med syltede løg, persille og demiglace

Let sprængt unghanebryst med basilikums tzatziki  kartoffel lasagne med peber bacon

Cæsar salat med sprøde croutoner og høvlet vesterhavs ost

Udvalgte gård oste med hjemmelavet garniture og oliven

Bagt chokolade mousse med vanillecreme 

Hertil brød, tapenade og hvidløgs aioli

Den Italienske

375,-

Tyndtskåret kalvefilet med delikat tuncreme

Pestomarinerede rejer med citron

Oksefilet stegt med italienske krydderurter, hertil serveres en risotto

Ovnbagt unghane fyldt med svampefars tilsat soltørrede tomater

Tomatsalat med fetaost

Bønnesalat med bacon og løg

Forskellige plukkede salater med citronolie

Små stegte kartofler

Tiramisu med mascaponecreme og syltede kirsebær

Udvalg af forskellige italienske oste, hertil soltørret oliven

Hertil brød, tapenade og hvidløgs aioli

Den uvidede frokost

395,-

 

Røget hellefisk med citroncreme og røræg

Graved laks med slikasparges og rævesauce

æg med rejer og purløgs mayonnaise

Røget Nordjysk krondyrkølle med mild flødepeberrod og tyttebær kompot

Indbagt laks med urter og hummersauce

Oksefilet med krydderurtekartofler og portvinssky

Øl- og honningmarineret skinkesteg med kartoffelgratin samt mørk øl sauce

3 x Årstidens salater og hjemmelavede dressinger

Oste fra Salling, syltede nødder og figner med vanilje og Fur Barley Wine

Frugttærte med vaniljecreme og chokolade. Serveres med creme fraiche

Frisk frugt

Friskbagt brød og smør  

Den Nordiske

425,-

 

Koldrøget torsk med æblepeberrodssalat

Nordiske rejer med ramsløgscreme

Tatar af røget laks med kapers og krydderurter

Citron marineret kalvefilet med jordskokke púre

Porchetta, langtidsstegt svinekød med rosmarin og fennikel

Grøntsagssalat med fintsnittet rosenkål, æbler og valnødder vendt i rapsolie og æbleeddike

Små bagte kartofler vendt i frisk rosmarin

Bagte rodfrugter vendt i nigella frø og serveret med rygeost creme

Mørk chokoladekage med orangemousse

Æblekage med marcipan, hertil cremefraiche og friske bær

Hertil brød, tapenade og hvidløgs aioli

Den go'e buffet

440,-

 

Hvidvinspocheret torskefilet med rucola pesto

Røget lakseroulade med flødeost og urter

Carpaccio af oksefilet anrettet på salat

Krydderstegt kalvemørbrad med svampesaute

Helstegt oksefilet med sauteret spidskål

Svinemedaljon svøbt i bacon med stikkelsbærkompot

Rødvinsauce

Gulerodstimbale på spinatbund

Nøddestegte kartofler

Rødbedesalat med pære og græskarkerner

Purløgs vinagrette

Tomatsalat med mozzarella

Fragilité roulade med melonsalat

Nøddetærte med frugt og chantillycreme 

Hertil brød, tapenade og hvidløgs aioli

Luksus Buffet

465,-

 

Hummersuppe med grillede kæmperejer samt urter

Limfjordsmuslinger i cremet hvidvinssauce med fennikel og urter

Rødtungefilet med croutoner, brunet smør og crudité

Salat med gratineret gedeost og sprød bacon

Andelår med selleri og rødvinssauce

Braiseret lam med citron, hvidløg samt bønnecassoulet Helstegt oksefilet med sauce bearnaise

Stegte kartofler

Udvalg af franske oste med sprødt og sødt

Creme brûlée med sprød karamel og bærkompot

Klassisk Gateau Marcel: Chokoladekage i to lag med vaniljecreme

Hertil brød, tapenade og hvidløgs aioli

Med lidt af hvert

490,-

Surimi krabbe vendt i brøndkarsepesto, i små butterdejs skåle

Røget laks med rygeostcreme

Grønlandske skalrejer med dild-citron mayonnaise

Jomfruhummer fra Læsø med hvidløg og oregano

Rimsaltet sandart i hjemmetrukket krydderurtesnaps og urter serveres med brunoise tilsmagt lime

Bagt skrubbefilet på leje af lun rodfrugte kompot og bredbladet persille anrettes med syltede rødløg

Årstidens indbagte fisk med urter og urtesauce Sødmælkskalveculotte, timiansauce

Rosmarinstegt lammesteg, lammeglace

Langtidsstegt svinefilet med ramsløg og peber

Pommes Anna

Petitkartofler med krydderurter

3 x salater og hjemmelavede dressinger

Oste fra Salling, syltede nødder og figner med vanilje og Fur Barley Wine

Lun chokoladekage med råsyltede hindbær og vaniljeiscreme

Frisk frugt 

Hertil brød, tapenade og hvidløgs aioli

Forkælelse af højste klasse

535,-

 

Tapasfad med inspiration fra det spanske og italienske

Jomfruhummer og grillede kammuslinger som terrine, ledsaget af krydderurte æg

Tårn med hellefisk fra ishavet og røget ørred mousse

Confiet af dansk and på sprød rugbrød, toppet med tørret tranebær og æble

Torskeloins med jomfruhummersouffle. Smørristet spidskål og fennikel samt safran sauce

Bagt slethvarfilet med persillerasp og rødløgs kompot

Rosastegt oksemørbrad med rødvinsglace

Farseret unghanebryst på leje af ristede svampe og svampesky

Smørstegt krondyr fra Nordjylland med broccolisouffle og vildtglace

Bagt kartoffelduches

Krydderurter kartofler

3 x salater og hjemmelavede dressinger

Oste fra Nord og Syd, syltede nødder og svesker med vanilje og rødvin

Kroens chokoladekage med vaniljeiscreme

Små kokoskager med ananasmousse og ananas kompot

Frisk frugt

Hertil brød, tapenade og hvidløgs aioli